Yleistä tietoa leireistä

Leirien ajankohdat, hinnat ja tasovaatimukset näet TÄSTÄ

MAJOITUS:

Leiriläiset majoittuvat tilan päärakennuksen päädyssä vuonna 2010 remontoidussa leirihuoneessa. Päärakennuksessa on myös kaksi WC:tä sekä suihku ja sauna. Leiriläisillä on oma ulko-ovi ja terassi auringonottoa varten.

RUOKAILUT:

Leiriläiset saavat päärakennuksessa maukasta kotiruokaa neljä kertaa päivässä.

RATSASTUS:

Ratsastamme leiristä ja leiripäivästä riippuen 1-3 tuntia päivässä. Kivituhkapohjainen ratsastuskenttä on erittäin hyvä kaikkeen työskentelyyn! Leirit ovat monipuolisia ratsastustunneiltaan, sekä koulu- että esteratsastus tulevat tutuiksi. Käymme maastossa metsäteillä tai metsässä sekä uitamme hevosia leiriläisten taitotason ja säiden salliessa.

TEORIATUNNIT & HOITOHEVONEN:

Leirillä jokainen saa oman hoitohevosen. Halutessaan leiriläiset voivat ottaa myös yhteisen hoitsun. Hoitohevosen kanssa puuhaillaan teoriatunneilla tarvittaessa. Teoriatuntimme painottuvat käytäntöön ja suosittuja aiheita ovat olleet esimerkiksi irtohypytys ja letittäminen. Teoriaopetuksia on leiristä riippuen 2-6 kertaa leirin aikana.

MUUTA:

Leirillä voi käydä uimassa vaikka joka päivä, koska tallilta on matkaa rantaan noin 200 metriä. Pystymme myös leiriläisten kokemusten mahdollistaessa uittamaan hevosia. Lisäksi Outisesta löytyy paljon tilaa missä juosta ja pelata pelejä. Voimme myös käydä hevos -tai poniajelulla ja suorittaa SRL:n ratsastusmerkkejä. Tallilla on tunnelmaa!

Tervetuloa Outiseen leireilemään!

Uusia kuvia
Löydät ajankohtaisia päivityksiä kuvien kera fb-sivuiltamme nimellä Outisen Ratsastuskeskus Kemijärvi.

Gallery

Näistä löytyy juttua
Tykkäykset