Kaikenmaailman kausitaudit

Viikko sitten elimistössä virus otti vallan ja korkea kuume nousi hetkessä. 40 ja pahimmillaan muutaman kymmenyksen ylikin. Sitä on kovin yksin ja avuton kun sellainen virus iskee. Jos olisin uusi yrittäjä, en tiedä miten olisin selvinnyt töistä, mutta vuosia toimineena ihana tukiverkosto on kunnossa ja sain hourailla kuumeessa sängynpohjalla. Vielä näin viikonkaan jälkeen en ole kunnossa kun 10 tunnin yöunet menee helposti ja sellainen on minulle tosi epänormaalia nukkumista.

Suomessa on paljon yhden hengen mikromakroyrityksiä ja kuume pisti ajattelemaan mitenkä ne muut sairastuessaan selviävät eläinten hoidosta?

Joillakin on lomittajat Myellin kautta, mutta itse maksan Yelliä eikä silloin ole oikeutettu lomitukseen. Eläimet kun vaativat hoitoa ja ruokintaa useita kertoja vuorokaudessa.

Talvi on muuten sujunut kuin keväisen puron solina, pakkaset ovat pelotelleet ratsastajia pysymään sisätiloissa ja kaamos on väistymässä, aurinkokin pilkahtelee silloin tällöin ja otsalampun voi välillä irrottaa päästä, joten kesää kohti mennään vauhdilla.

Usko tulevaisuuteen on kun aurinko mieltä lämmittää 🙂

– Mia

One Response to “Kaikenmaailman kausitaudit”

Leave a Reply

Uusia kuvia
Löydät ajankohtaisia päivityksiä kuvien kera fb-sivuiltamme nimellä Outisen Ratsastuskeskus Kemijärvi.

Gallery

Näistä löytyy juttua
Tykkäykset